Fysiotherapie Zwolle2019-12-04T13:42:35+00:00

Fysiotherapie Zwolle

Heeft u pijn bij het bewegen, een sportblessure of last van andere fysieke klachten? Wanneer uw lichaam niet meer werkt zoals u gewend bent, dan biedt fysiotherapie uitkomt. U kunt zonder verwijzing terecht bij Kern Fysiotherapie in Zwolle. Onze experts helpen u graag spoedig van uw klachten af. Bij ons bent u altijd verzekerd van de onderstaande voordelen:

  • We hebben geen wachtlijst
  • Direct geholpen bij uw lichamelijke klachten
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Centrale locatie in Zwolle
Kern Fysiotherapie - behandelmethodes

Persoonlijke aanpak

Onze specialisten blinken uit met hun persoonlijke aanpak. We begrijpen dat u uw eigen lichaam het beste kent. We luisteren goed naar uw verhaal en werken aan een passende oplossing. We bieden passend advies en stellen een behandelplan op waarmee we u zo snel mogelijk van uw klachten af helpen. Bent u vanwege een operatie of aandoening niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Dan biedt Kern Fysiotherapie in Zwolle ook de mogelijkheid van fysiotherapie aan huis.

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle

Kern Fysiotherapie is gevestigd in Zwolle. Onze centrale locatie is goed te bereiken en is bovendien rolstoeltoegankelijk. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Kern Fysiotherapie Zwolle is gevestigd binnen het gezondheidscentrum ‘Diezer Park’. O.a. huisartsen Takens en Zuidwijk en thuiszorgorganisatie Carinova zijn hier ook gevestigd.

‘Diezer Park’ heeft een centrale ligging in de wijk Diezerpoort maar is ook goed te bereiken vanuit de wijken AA-landen, Assendorp, Berkum, Holtenbroek en Windesheim.

Ons adres

Geert Grootestraat 7a
8022CG Zwolle
tel: 06-11072109 of 038-7859245

info@kernfysiotherapie.nl

Openingstijden locatie Zwolle

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag – 08:30 – 21:00 uur
Woensdag – 08:30 – 17:00 uur
Donderdag – 08:30 – 21:00 uur
Vrijdag – 08:30 – 17:00 uur

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan altijd voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie rekent u op alle nodige faciliteiten. We beschikken over een ruime, nette oefenzaal met de modernste apparatuur en airco. Tevens zijn er kleedkamers aanwezig waar u zich kunt omkleden.

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie in Zwolle werken uitsluitend gediplomeerde specialisten die geregistreerd zijn in het kwaliteitsregister fysiotherapie. Onze experts zijn gespecialiseerd in:

Contact