Fysiotherapie Zwolle

Heeft u pijn bij het bewegen, een sportblessure of last van andere fysieke klachten? Wanneer uw lichaam niet meer werkt zoals u gewend bent, dan biedt fysiotherapie uitkomt. U kunt zonder verwijzing terecht bij Kern Fysiotherapie in Zwolle. Onze experts helpen u graag spoedig van uw klachten af. Bij ons bent u altijd verzekerd van de onderstaande voordelen:

  • We hebben geen wachtlijst
  • Direct geholpen bij uw lichamelijke klachten
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Centrale locatie in Zwolle

Persoonlijke aanpak

Onze specialisten blinken uit met hun persoonlijke aanpak. We begrijpen dat u uw eigen lichaam het beste kent. We luisteren goed naar uw verhaal en werken aan een passende oplossing. We bieden passend advies en stellen een behandelplan op waarmee we u zo snel mogelijk van uw klachten af helpen. Bent u vanwege een operatie of aandoening niet in staat om naar de praktijk toe te komen? Dan biedt Kern Fysiotherapie in Zwolle ook de mogelijkheid van fysiotherapie aan huis.

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle

Kern Fysiotherapie is gevestigd in Zwolle. Onze centrale locatie is goed te bereiken en is bovendien rolstoeltoegankelijk. Tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Kern Fysiotherapie Zwolle is gevestigd binnen het gezondheidscentrum ‘Diezer Park’. O.a. huisartsen Takens en Zuidwijk en thuiszorgorganisatie Carinova zijn hier ook gevestigd.

‘Diezer Park’ heeft een centrale ligging in de wijk Diezerpoort maar is ook goed te bereiken vanuit de wijken AA-landen, Assendorp, Berkum, Holtenbroek en Windesheim.

Openingstijden locatie Zwolle

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – 08:00 – 21:00 uur
Dinsdag – 08:00 – 17:00 uur
Woensdag – 08:00 – 21:00 uur
Donderdag – 12:00 – 21:00 uur
Vrijdag – 08:00 – 18:00 uur

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan altijd voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Ons adres

Geert Grootestraat 7a
8022CG Zwolle
tel: 06-11072109 of 038-7859245

info@kernfysiotherapie.nl

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie rekent u op alle nodige faciliteiten. We beschikken over een ruime, nette oefenzaal met de modernste apparatuur en airco. Tevens zijn er kleedkamers aanwezig waar u zich kunt omkleden.

Specialisaties van uw fysiotherapeut in Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie in Zwolle werken uitsluitend gediplomeerde specialisten die geregistreerd staan in het kwaliteitsregister fysiotherapie. Onze experts zijn gespecialiseerd in:

Echografie

Een echobeeld brengt botten, gewrichten, pezen en spieren in beeld. Door middel van echografie of MSU (Musculo Skeletal Ultrasound) kunnen we verschillende aandoeningen uitsluiten of vaststellen.

Meer over echografie

Shockwave therapie

Deze behandeling met geluidsgolven passen we toe bij blessures. Door het verbeteren van de bloedsomloop en stofwisseling, verminderen we de pijn van de blessure en stimuleren we het lichaam zichzelf te genezen.

Meer over shockwave therapie

Dry needling

Met dry needling richten we ons op triggerpoints in de spieren. We prikken een heel dunne naald in de spier, zodat hij ontspant. Hiermee behandelen we spier- en gewrichtsklachten, maar ook spanningshoofdpijn.

Meer over dry needling

Medical taping

Medische tape passen we toe voor het ondersteunen of laten ontspannen van spieren. Ook behandelen we hiermee banden van gewrichten, verbeteren we de houding en verminderen we pijnpunten.

Meer over medical taping

Hoofdpijn

De meest voorkomende neurologische klacht waar iedereen wel eens mee te maken heeft gehad: hoofdpijn. We onderscheiden verschillende typen en behandelen de pijn effectief vanuit de kern van het probleem.

Meer over hoofdpijn behandelen

Revalidatie

Ook voor herstel na een ongeval, blessure, medische ingreep of ziekte kunt u terecht bij uw fysiotherapeut in Zwolle. Met zorgvuldige begeleiding is het ons doel om u optimaal te laten herstellen en weer pijnvrij te laten zijn.

Meer over revalidatie

Fysiotherapie aan huis

Bent u fysiek niet in staat om bij onze praktijk langs te komen? Als er door uw arts of specialist een indicatie is afgegeven, komen we bij u langs in Zwolle voor fysiotherapie aan huis.

Meer over fysiotherapie aan huis

Beweegprogramma’s

Naast onze verschillende behandelmethoden, bieden we beweegprogramma’s op maat aan voor optimale lichaamsbeweging. Ook als u een chronische aandoening heeft of nog herstellende bent, helpen we u graag aan voldoende en goede lichaamsbeweging.

Meer over beweegprogramma’s

Bekijk onze praktijk

Maak kennis met onze fysiotherapeuten in Zwolle

Marieke Steenbergen
Marieke SteenbergenFysiotherapeut Locatie Zwolle
Mart Jan Kollen
Mart Jan KollenFysiotherapeut Locatie Zwolle

Contact met Kern fysiotherapie in Zwolle

Wilt u meer weten over de behandelingen van Kern Fysiotherapie in Zwolle of wilt u graag een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

123 movies

how to copy google map

Veelgestelde vragen over fysiotherapie in Zwolle

Heeft u een vraag over onze fysiotherapie praktijk in Zwolle? Bekijk dan gerust onderstaande veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is fysiotherapie?

Met fysiotherapie voorkomen, verlichten of verhelpen we pijn in uw lichaam, door bijvoorbeeld reuma, hielspoor of artrose te behandelen. We kijken samen naar uw klachten en stellen aan de hand van de diagnose een behandelplan op. Onze fysiotherapeuten in Zwolle zijn gespecialiseerd in: echografie, shockwave therapie, dry needling, medical taping, hoofdpijn, revalidatie, fysiotherapie aan huis en beweegprogramma’s.

Hoeveel kost een fysio behandeling?

De kosten van een fysio behandeling zijn geheel afhankelijk van de soort behandeling die u krijgt. Bespreek uw klachten met ons, zodat we het probleem kunnen diagnosticeren en een behandelplan kunnen opstellen.

Worden de kosten (deels) vergoed bij mijn fysiotherapeut in Zwolle?

De kosten van uw fysiotherapie behandeling worden in de meeste gevallen alleen vergoed vanuit een aanvullende verzekering. In enkele gevallen vergoedt uw verzekering de fysiotherapie ook vanuit de basisverzekering. Bespreek hiervoor de mogelijkheden met ons en uw verzekeraar. Kern Fysiotherapie heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Wat is het verschil tussen een kinesist en een fysiotherapeut?

In Nederland wordt met een fysiotherapeut ook wel een kinesist of een kinesitherapeut bedoeld. Zowel fysiotherapie als kinesitherapie zijn gericht op de revalidatie van het lichaam door middel van beweging. Het verschil zit hem in het gebruik bij de Vlaamse en Nederlandse taal.