Fysiotherapie bij hoofdpijn in Zwolle

Het is een van de meest voorkomende neurologische klachten waar iedereen wel eens mee te maken krijgt: hoofdpijn. Heeft u aanhoudende hoofdpijnklachten, dan biedt fysiotherapie wellicht uitkomst. Onze fysiotherapeut in Zwolle is zeer bedreven in het effectief behandelen van hoofdpijn. Er zijn verschillende typen hoofdpijn, met diverse mogelijke oorzaken. De behandeling passen we hierop aan, zodat we u snel en effectief van uw klachten af helpen.

De meest voorkomende hoofdpijntypen zijn:

  • Spanningshoofdpijn (tension type headache)
  • Migraine
  • Cervicogene hoofdpijn
  • Cluster hoofdpijn

Lees meer over fysiotherapie bij verschillende typen hoofdpijn.

Behandelmethoden voor hoofdpijn

Voordat we beginnen met een behandeling, onderzoekt de fysiotherapeut in Zwolle eerst de oorzaak van de pijnklachten aan de hand van een vraaggesprek en onderzoek. Bijvoorbeeld bij spanningshoofdpijn kan dry needling een effectieve behandelmethode zijn. Ook massage of manuele therapie behoren tot de mogelijkheden. Indien nodig besteedt de fysiotherapeut extra aandacht aan de lichaamshouding en krijgt u oefeningen ter verbetering hiervan.

Afspraak maken in Zwolle

Heeft u last van aanhoudende hoofdpijn en wilt u hier met fysiotherapie vanaf komen? We kijken graag wat er mogelijk is in uw situatie en welke behandeling het beste aansluit. Maak gerust een afspraak bij uw fysiotherapeut in Zwolle. We helpen u graag zo snel en effectief mogelijk van uw pijnklachten af.

Openingstijden locatie Zwolle

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag – 08:30 – 21:00 uur
Woensdag – 08:30 – 17:00 uur
Donderdag – 08:30 – 21:00 uur
Vrijdag – 08:30 – 17:00 uur

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan altijd voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie rekent u op alle nodige faciliteiten. We beschikken over een ruime, nette oefenzaal met de modernste apparatuur en airco. Tevens zijn er kleedkamers aanwezig waar u zich kunt omkleden.

Contact met uw fysiotherapeut in Zwolle

Wilt u meer weten over de behandelingen van Kern Fysiotherapie in Zwolle of wilt u graag een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.