Klachten of blessures

Klachten en aandoeningen bij Kern Fysiotherapie Haren en Kern Fysiotherapie Zwolle

U kunt voor onder andere de volgende klachten en aandoeningen bij ons terecht:

Dit zijn de meest voorkomende klachten en aandoeningen, mocht u andere klachten of aandoening hebben en zich afvragen of Kern Fysiotherapie Haren of Kern Fysiotherapie Zwolle daar ervaring mee heeft en de klacht behandelbaar is, neem dan gerust contact op.

Kern Fysiotherapie is gevestigd op twee locaties in Haren (gn) en in Zwolle

De locatie aan de Kromme Elleboog bevindt zich binnen het Medisch centrum Haren, waar intensief samengewerkt wordt met andere zorg disciplines. De locatie is goed te bereiken, beschikt over voldoende parkeer gelegenheid voor de deur en is rolstoel toegankelijk.  Op deze locatie worden de echo’s gemaakt.

De locatie op de Meerweg bevindt in het centrum van Haren. Op deze locatie beschikken wij over oefen apparatuur. Wij hebben bezoekersschijven beschikbaar om gratis in de Meerweg te kunnen parkeren.

Beide locaties zijn goed te bereiken vanuit Groningen, maar ook vanuit omliggende dorpen zoals Onnen, Glimmen, Eelde-Paterswolde, Westerbroek en Noordlaren.

Mocht u met het openbaar vervoer komen, kijk dan op 9292 voor de actuele reisinformatie.

De locatie Zwolle bevindt zich in de wijk Dieze, waar we gevestigd zijn in het gezondheidscentrum ‘DiezerPark’.

Hier beschikken we over een volledige uitgeruste oefenzaal met de modernste toestellen. Tevens biedt Kern Fysiotherapie Zwolle zowel shockwave als echografie aan zonder eigen bijdrage. Onze praktijk zit op de begane grond en is rolstoel toegankelijk. U kunt het gezondheidscentrum “DiezerPark’ in gaan en gelijk linksaf, wij zitten naast huisartsenpraktijk Takens en Zuidwijk.

Onze therapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en zijn geregistreerd in het BIG-register. Dit houdt in dat onze therapeuten aan alle kwaliteit eisen voldoen en elk jaar scholingen en cursussen volgen om hun kennis up to date te houden.