Uw Fysiotherapie praktijk in Haren & Zwolle

Kern Fysiotherapie heeft meerdere fysiotherapie praktijken tot zijn beschikking. Wij helpen u graag weer op weg! Kom gerust langs voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in zodat wij een afspraak met u kunnen inplannen.

Fysiotherapie praktijk Haren

Fysiotherapie praktijk Haren

De praktijk Kern Fysiotherapie Haren is gevestigd op twee locaties in Haren (gn).

De locatie aan de Kromme Elleboog> bevindt zich binnen het Medisch centrum Haren, waar intensief samengewerkt wordt met andere zorg disciplines. De locatie is goed te bereiken, beschikt over voldoende parkeer gelegenheid voor de deur en is rolstoeltoegankelijk.  Op deze locatie worden de echo’s gemaakt.

De locatie aan de Meerweg bevindt in het centrum van Haren. Op deze locatie beschikken wij over oefen apparatuur.

Beide locaties zijn goed te bereiken vanuit Groningen, maar ook vanuit omliggende dorpen zoals Onnen, Glimmen, Eelde-Paterswolde, Westerbroek en Noordlaren.

Mocht u met het openbaar vervoer komen, kijk dan op 9292 voor de actuele reisinformatie.

Kom gerust langs. wij helpen u graag weer op weg!

Fysiotherapie praktijk Zwolle

Fysiotherapie praktijk Zwolle

Per 1 september 2018 opent Kern Fysiotherapie haar deuren in Zwolle. Wij zijn gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum ‘Diezer Park’ in de wijk Diezerpoort. O.a. huisartsen Zuidwijk en Takens en thuiszorgorganisatie Carinova zijn hier ook gevestigd. Wij werken multidisciplinair samen en hebben korte lijntjes.

Onze locatie in Zwolle heeft voldoende gratis parkeerplaatsen en voldoet aan alle eisen. We beschikken over een ruime oefenzaal met airco en de modernste apparatuur.

De fysiotherapeuten van Kern Fysiotherapie staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en zijn geregistreerd in het BIG-register. Dit houdt in dat onze therapeuten aan alle kwaliteit eisen voldoen en elk jaar scholingen en cursussen volgen om hun kennis up to date te houden.

Kern Fysiotherapie heeft meerdere specialisaties en u kunt snel bij ons terecht. Mocht u vragen hebben over uw klacht of wilt u meer informatie bel neem dan gerust contact met ons op.