Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek bij Beeldschermwerkers

Een werkplekonderzoek is een slimme investering in de gezondheid van uw medewerkers én in uw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat slechte werkplekken leiden tot 20% meer ziekteverzuim en 30% minder productiviteit. Door ergonomische aanpassingen en een veilige werkomgeving kunnen klachten zoals rug- en nekpijn aanzienlijk worden verminderd. Studies tonen aan dat een goed werkplekonderzoek ziekteverzuim tot wel 32% kan reduceren en het werkplezier verhoogt. Dit betekent niet alleen minder kosten door verzuim, maar ook een hogere tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Maak nu de stap naar een gezonde en efficiënte werkomgeving!

Bij een werkplekonderzoek wordt de werkplek van medewerkers beoordeeld op ergonomie, veiligheid en gezondheid. Een expert analyseert onder andere de werkhouding, inrichting van de werkplek, gebruikte apparatuur en werkomstandigheden. Op basis van deze bevindingen worden praktische adviezen gegeven om fysieke belasting te verminderen en de werkplek optimaal in te richten. Het doel is om klachten zoals rug- en nekpijn te voorkomen en de werkomgeving efficiënter en gezonder te maken.  Tevens zullen wij door het gebruik van vragenlijsten eventuele pijnklachten bespreken en hier extra aandacht aan besteden.

We maken een offerte op maat. Wilt u alleen dat we de werkplek ergonomisch instellen? Of dat we ook naar eventuele aanwezige klachten kijken? U kiest het programma!