Echografie Zwolle

De fysiotherapeut in Zwolle kan met behulp van echografie een diagnose stellen of juist aandoeningen uitsluiten. Onder andere spierscheuren, ontstekingen, verkalkingen en irritaties zijn aantoonbaar door middel van echografie. De fysiotherapeut brengt uw klachten goed in beeld, zodat de oorzaak en ontwikkeling aangetoond kunnen worden. Daarom is echografie ook een goede manier om bijvoorbeeld een revalidatieproces in kaart te brengen. Doordat een echo een inwendig beeld geeft, is de informatie nauwkeuriger en kan het behandelplan effectief ingezet worden.

Voordelen van echografie

  • Nauwkeurige informatie
  • Diagnose én behandeling
  • Effectieve ondersteuning van uw behandelplan

Vergoeding echografie Zwolle

Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt echografie volledig vergoed. Voor het uitvoeren van een echografisch onderzoek is er geen sprake van een eigen bijdrage.

Afspraak maken in Zwolle

Wilt u meer weten over echografie of wilt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut in Zwolle? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vaststellen van de oorzaak van uw klachten en stellen een behandelplan op maat op.

Openingstijden locatie Zwolle

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag – 08:30 – 21:00 uur
Woensdag – 08:30 – 17:00 uur
Donderdag – 08:30 – 21:00 uur
Vrijdag – 08:30 – 17:00 uur

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan altijd voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie rekent u op alle nodige faciliteiten. We beschikken over een ruime, nette oefenzaal met de modernste apparatuur en airco. Tevens zijn er kleedkamers aanwezig waar u zich kunt omkleden.

‘Dankzij echografie kwamen we snel achter de oorzaak van mijn schouderklachten. Hierdoor ben ik snel en effectief behandeld.’

Contact met uw fysiotherapeut in Zwolle

Wilt u meer weten over de behandelingen van Kern Fysiotherapie in Zwolle of wilt u graag een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Gespecialiseerde therapeut

Mart-Jan-Kollen

Mart Jan Kollen

Fysiotherapeut locatie Zwolle
Voor het maken van een afspraak met Mart Jan Kollen kunt u bellen met