Fysiotherapie aan huis

Indien er een indicatie afgegeven is door uw arts of specialist komen de therapeuten van onze locaties Kern Fysiotherapie Haren en Zwolle bij u voor fysiotherapie aan huis. Dit gebeurd als u door lichamelijke ongemakken niet in staat bent om bij de praktijk te komen. 

Een aantal voorbeelden waarbij Kern Fysiotherapie in zowel Haren als Zwolle bij u aan huis komt:

  • Voor en na knie en/of heup operatie
  • COPD
  • Leren lopen of instellen hulpmiddelen zoals krukken of een rollator
  • Na een beroerte (CVA)
  • Ernstige artrose
  • Bij de ziekte van Parkinson
  • Bij Multiple Sclerose (MS)
  • Bij Dementie
  • Bij breuken zoals een gebroken heup of arm
  • Andere klachten als u niet in staat bent om bij de praktijk te komen

De therapie bij u thuis kan bestaan uit het ontspannen van de spieren, mobiliseren van de gewrichten, versterken van spieren of het verbeteren van uw conditie.

Kern Fysiotherapie Haren/Zwolle

De fysiotherapeuten van Kern Fysiotherapie zijn opleid en hebben veel ervaring in het afleggen van huisbezoeken. Mocht u in aanmerking komen voor een huisbezoek, neem dan contact op met ons op door te bellen naar 06 – 54 69 69 04 of 050 – 534 21 23. U kunt ook altijd mailen voor het maken van een afspraak of om informatie op te vragen naar info@kernfysiotherapie.nl.

Ouderen vervoer

Mocht u toch bij de praktijk willen komen maar heeft u geen vervoer, dan willen wij u attenderen op stichting ouderen vervoer.

De Stichting Vervoer voor Ouderen Haren is een stichting die vervoer verzorgt voor ouderen en minder-validen. De Stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers. De ouderenbus is bestemd voor 55+ en minder-validen die zelf niet of erg moeilijk ergens kunnen komen. Deze service brengt u bijvoorbeeld naar uw fysiotherapeut, het station, de kapper, het ziekenhuis, naar winkels of familie.  Wanneer u gebruik wilt maken van de ouderenbus, dient u dat tenminste 1 werkdag van tevoren telefonisch aan te vragen via de telefoondienst: 06 – 23 10 77 53. Op zaterdag, zondag en feestdagen kunt u alleen voor de desbetreffende dag zelf een afspraak maken.

‘Ik kon niet bij de praktijk komen na mijn operatie. Kern Fysiotherapie is de eerste fase bij mij aan huis gekomen om mij weer mobiel te krijgen.‘

Fysiotherapie aan huis door Kern Fysiotherapie Haren en Zwolle

Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact op met Kern Fysiotherapie Haren of Kern Fysiotherapie Zwolle

Gespecialiseerde therapeut

Sem Kiekebosch

Sem Kiekebosch

Fysiotherapeut Haren
Voor het maken van een afspraak met Sem Kiekebosch kunt u bellen met
Lisa van Warmerdam

Lisa van Warmerdam

Fysiotherapeut Locatie Haren
Voor het maken van een afspraak met Lisa kunt u bellen. Afspraak per Whatsapp is ook mogelijk.
Dyon van der Veen

Dyon van der Veen

Fysiotherapeut Locatie Haren
Voor het maken van een afspraak met Dyon van der Veen kunt u bellen. Afspraak per Whatsapp is ook mogelijk