Dry needling Zwolle

Binnen de fysiotherapie wordt dry needling al jarenlang toegepast. De effectiviteit van deze methode is daarom al lange tijd bewezen. Deze behandeling richt zich op zogenoemde ‘triggerpoints’, oftewel knopen of verhardingen in de spieren. Deze knopen kunnen pijn en bewegingsbeperkingen veroorzaken. Om dit te verhelpen, prikt de fysiotherapeut een heel dun naaldje in de spier om hem te ontspannen. Hierdoor kunnen klachten snel en effectief verholpen worden.

Voordelen van dry needling

  • Het inbrengen van het naaldje is pijnloos
  • Snelle en effectieve behandeling van pijnklachten
  • Uitermate veilige behandeling door ervaren fysiotherapeut

Vergoeding dry needling in Zwolle

Dry needling als onderdeel van fysiotherapie valt onder uw aanvullende verzekering en wordt afhankelijk van uw pakket vergoed door uw verzekeraar. Er is geen sprake van een eigen bijdrage voor deze behandelmethode.

Afspraak maken in Zwolle

Wilt u meer informatie over dry needling of een afspraak inplannen bij de fysiotherapeut in Zwolle? We kijken graag of dry needling een geschikte behandeling is voor uw pijnklachten of bewegingsbeperking. Neem gerust contact op met uw specialist in Zwolle via de onderstaande knop.

Openingstijden locatie Zwolle

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag – 08:30 – 21:00 uur
Woensdag – 08:30 – 17:00 uur
Donderdag – 08:30 – 21:00 uur
Vrijdag – 08:30 – 17:00 uur

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan altijd voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie rekent u op alle nodige faciliteiten. We beschikken over een ruime, nette oefenzaal met de modernste apparatuur en airco. Tevens zijn er kleedkamers aanwezig waar u zich kunt omkleden.

‘Ik had al maanden last van pijnklachten in mijn bil. Ik heb veel gerekt maar ik kwam niet door de stijfheid heen. Dry needling was DE oplossing en heeft mijn klachten snel doen verdwijnen.’

Contact met uw fysiotherapeut in Zwolle

Wilt u meer weten over de behandelingen van Kern Fysiotherapie in Zwolle of wilt u graag een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Gespecialiseerde therapeut

marieke-steenbergen

Marieke Steenbergen

Fysiotherapeut Locatie Zwolle
Voor het maken van een afspraak met Marieke Steenbergen kunt u bellen met: