Beweegprogramma’s Zwolle

Wanneer u een chronische aandoening heeft en moeite heeft een actieve leefstijl te onderhouden als gevolg hiervan, dan bieden de beweegprogramma’s van uw fysiotherapeut in Zwolle wellicht uitkomst. Voldoende lichaamsbeweging is cruciaal voor verminderen van pijnklachten en bijvoorbeeld als onderdeel van uw revalidatietraject.

Beweegprogramma op maat

De fysiotherapeut in Zwolle stelt een bewegingsprogramma op dat compleet aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen. Zo kunt u ook als u door een aandoening of andere chronische klacht moeite heeft met bewegen, toch op een aangepaste manier werken aan uw gezondheid en herstel. Er zijn diverse beweegprogramma’s mogelijk, overleg met uw fysiotherapeut welke voor u het meest geschikt is.

Afspraak maken in Zwolle

Heeft u interesse in onze beweegprogramma’s? Onze fysiotherapeut in Zwolle zorgt met een beweegprogramma aan de dagelijkse beweging die precies past bij uw situatie. Neem gerust contact op met onze specialisten. We helpen u graag!

Openingstijden locatie Zwolle

Onze fysiotherapie praktijk in Zwolle is geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag – 08:30 – 17:00 uur
Dinsdag – 08:30 – 21:00 uur
Woensdag – 08:30 – 17:00 uur
Donderdag – 08:30 – 21:00 uur
Vrijdag – 08:30 – 17:00 uur

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan altijd voor de actuele reisinformatie op 9292ov.nl

Faciliteiten fysiotherapie Zwolle

Bij Kern Fysiotherapie rekent u op alle nodige faciliteiten. We beschikken over een ruime, nette oefenzaal met de modernste apparatuur en airco. Tevens zijn er kleedkamers aanwezig waar u zich kunt omkleden.

Contact met uw fysiotherapeut in Zwolle

Wilt u meer weten over de behandelingen van Kern Fysiotherapie in Zwolle of wilt u graag een afspraak maken bij de fysiotherapeut? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag. 

Gespecialiseerde therapeut

marieke-steenbergen

Marieke Steenbergen

Fysiotherapeut Locatie Zwolle
Voor het maken van een afspraak met Marieke Steenbergen kunt u bellen met:
Mart-Jan-Kollen

Mart Jan Kollen

Fysiotherapeut locatie Zwolle
Voor het maken van een afspraak met Mart Jan Kollen kunt u bellen met