Kern Fysiotherapie op volle toeren in Zwolle!

Per 07-09-2018 zijn wij begonnen met onze nieuwe locatie in Zwolle. We bevinden ons in het nieuwe gezondheidscentrum ‘DiezerPark’. Naast ons zijn o.a. huisartsen Zuidwijk en Takens en thuiszorg organisatie Carinova hier gevestigd. Sinds afgelopen week zijn ook de huisartsen volledig over naar deze nieuwe locatie.

Namens Kern Fysiotherapie is Ivar Spin op deze locatie werkzaam. Ivar komt zelf uit de omgeving en heeft zijn opleiding genoten in Groningen, bij de Hanze Hogeschool. Tevens is Ivar opgeleid tot het maken van echo’s en is past hij shockwave therapie toe. Wij beschikken over een ruime compleet uitgeruste oefenzaal waarin mensen hier met vele klachten terecht kunnen. Zo begeleiden wij bijvoorbeeld sporters met blessures, mensen met een nieuwe knie of heup en mensen met chronische aandoeningen zoals Parkinson, COPD of Diabetes.

We beschikken over 3 ruime complete lichte behandelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. Om onze diagnostiek nog beter en effectiever te maken maakt Ivar gebruik van een echoapparaat. Hiermee kan een voorlopige diagnose bevestigd of ontkracht worden en kan hierdoor de behandeling sneller en doeltreffender van start.

Ivar is dagelijks te bereiken op 038 785 92 45 of 06 11 07 21 09 (ook via Whatsapp)

U kunt ons ook mailen naar info@kernfysiotherapie.nl

Aanbevolen nieuwsberichten